foto

Ángel de Andrés

  • nar. 25.5.1918
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 5.8.2006 (88 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Život je snadný, když zavřete oči - a.z.
1990 Tahiti's Girl
1989 Esquilache
1983 Autonosuyas, Las
Cid cabreador, El
Juana la loca... de vez en cuando
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor
Pequeña movida, Una
1981 ...Y al tercer año, resucitó
Brujas mágicas
1975 Bienvenido, Mister Krif
Mejor regalo, El
No quiero perder la honra
Último tango en Madrid, El
1974 Reprimido, El
1973 Casa Flora
Me has hecho perder el juicio
1972 Secuestro a la española
1971 Casa de los Martínez, La
1970 Con ella llegó el amor
¡Se armó el belén!
1969 Picos Pardos a la ciudad, De
1968 Relaciones casi públicas
1967 Aquí mando yo
Mujer de otro, La
1966 El padre Manolo
¡Es mi hombre!
1965 Mi canción es para ti
Suena el clarín
1964 Dulcinea del Toboso
Fin de semana
Horká hlava
1963 La batalla del domingo
Pandilla de los once, La
Secreto de Tomy, El
1962 Estrellas, Las
Tú y yo somos tres
1960 091 Policía al habla
Pasa la tuna
1958 Hincha, El
1957 Abrigo a cuadros, Un
1956 Manolo guardia urbano
1955 Historias de la radio
1953 Fantasía española
1952 Me quiero casar contigo
1951 Tercio de quites
1950 Hipólito, el de Santa
Tres ladrones en la casa
Un corazón en el ruedo
1949 Currito de la Cruz
Jalisco canta en Sevilla
Mujer cualquiera, Una
Santuario no se rinde, El
¡Fuego!
1948 Confidencia
La calle sin sol
Mare nostrum
Pototo, Boliche y Compañía
1947 Don Quijote de la Mancha
Dulcinea
Fe, La
1946 Leyenda de feria
Pródiga, La
Senda ignorada
1945 Tierra sedienta
1944 Cabeza de hierro
Paraíso sin Eva
1943 Fin de curso
Turbante blanco

TV seriály

1998 Tio Willy (TV seriál)
1995 Casa para dos (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
Taller mecánico (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Viva el espectáculo (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
Pícaras, Las (TV seriál)
1974 Los maniáticos (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1983 La comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky