foto

María Asquerino

  • nar. 25.11.1925
    Madrid, Španělsko
  • zem. 27.2.2013 (87 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jen kamarádi
2006 Películas para no dormir: La habitación del niño (TV film)
2004 Tiovivo c. 1950
2003 Hotel Danubio
2000 Společenství
1999 Muertos de risa
1998 A tiro limpio
1996 Fotos
1995 Smrtící informace
1993 Tres palabras
1991 Mimo hru
1990 Yo soy ésa
1989 El Mar y el tiempo
1985 Mambrú se fue a la guerra
1982 Sonata de estío (TV film)
1980 Amigo
Campanada, La
Gran secreto, El
Tierra de rastrojos
1978 Enigma rosso
Tiefstapler, Der
1977 Marián
Pecado mortal
Ten tajemný předmět touhy
1975 La Raulito en libertad
1973 Nadie oyó gritar
Separación matrimonial
1972 Colocadas, Las
Venta por pisos
1971 Francisco Goya - Kronika lásky a osamění
Melancolicas, Las
1970 Gatas tienen frío, Las
Tonta del bote, La
1969 Pepa Doncel
1967 De cuerpo presente
1966 Amador
1965 ¡¡Arriba las mujeres!!
1964 Donde tú estés
1963 A tiro limpio
Juego de la verdad, El
Operación: Embajada
Sol en el espejo, El
1962 Atracadores, Los
El Balcón de la Luna
1958 Noche y el alba, La
1956 La vida en un bloc
Tarde de toros
1955 Cancha vasca
Lo scapolo
Otra vida del capitán Contreras, La
1954 Como la tierra
Dos caminos
Manicomio
1953 Aeropuerto
Hermano menor
1952 Hombre acosado
1951 Brázdy
Negro que tenía el alma blanca, El
1950 Agustina de Aragón
Don Juan
Facultad de letras
La noche del sábado
Pequeñeces
Séptima página
Teatro Apolo
1949 Don Juan de Serrallonga
El sótano
¡Olé torero!
1948 Conflicto inesperado
1947 Don Quijote de la Mancha
Extraño amanecer
Reina santa
Sirena negra, La
1946 El emigrado
1944 Aventura
El ilustre Perea
Hombre que las enamora, El
Y tú, ¿quién eres?
1941 Porque te vi llorar

TV seriály

2000 Hospital Central (TV seriál)
Marqués de Sotoancho, El (TV seriál)
1993 A su servicio (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Sonatas (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky