foto

Billy Otis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 V měsíčním světle
2018 Octavio je mrtev
2016 Sebevražedný oddíl
2015 No Stranger Than Love
Riftworld Chronicles (TV film)
2013 Manžel
2011 Up in Cottage Country
2010 The Night Before the Night Before Christmas (TV film)
2009 Saw 6
2008 Never Cry Werewolf
Slepota
2007 Saw 4
2004 Dlouhá cesta zpátky
2003 Encrypt (TV film)
Life in Bed
Štěstí
2002 Interstate 60
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Neznáme se odněkud? (TV film)
Červené kecky (TV film)
2001 Jane Doe (TV film)
Největší riziko (TV film)
2000 Křupan
Santa kdo? (TV film)
Vnadidlo
Špinavá hra (TV film)
1999 Katastrofy (TV film)
Na milost a nemilost (TV film)
Svědkyně nebezpečí
1998 Pejskaři (TV film)
1997 Protitah
1996 Mafián (TV film)
1995 Kde jsou ty prachy? (TV film)
1989 Underground

TV seriály

2019 In the Dark (TV seriál)
The Big Break (S01E03)
2018 Condor (TV seriál)
A Diamond With a Flaw (S01E05)
Impulse (TV seriál)
In Memoriam (S01E06)
The Eagle and the Bee (S01E05)
Imposters (TV seriál)
Fillion Bollar King (S02E01)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Absalom (S02E05)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
2016 American Gothic (TV seriál)
2015 Království (TV seriál)
Konec truchlení (S02E14)
2013 Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch na rohu (S06E03)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Out of Sight (S01E05)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
První den (S01E01)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Samotka (S03E14)
Směr jih (TV seriál)
A Likely Story (S04E09)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Světlo (S01E16)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Aftershock (S06E23)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky