foto

Enrique Navarro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Libertarias
1993 Jardines colgantes
1991 Fuente de la edad, La
1989 Esquilache
1987 El Lute: camina o revienta
Luna de lobos
1984 Cuando Almanzor perdió el tambor
1978 Hombre que supo amar, El
1977 Gusanos de seda
Niñas... al salón
Pasión
Viaje al centro de la Tierra
1976 Nosotros, los decentes
1975 Gioconda je smutná
Pim, pam, pum... ¡fuego!
Síla chtivosti
Velký dům
1974 Chica y un señor, Una
1973 Niño es nuestro, El
1972 Secuestro a la española
1971 Novicia rebelde, La
Vendedor de ilusiones, El
1970 20,000 dólares por un cadáver
Il trapianto
Lola, dicen que no vive sola, La
Plomo sobre Dallas
Rebeldes de Arizona, Los
1969 Juicio de faldas
1968 Baldiri de la costa, El
Cuidado con las señoras
El tesoro del capitán Tornado
Operación Mata Hari
Rose rosse per Angelica
¡Cómo sois las mujeres!
Žoldnéř
1967 El precio de un hombre
Historia de la frivolidad (TV film)
Sor Citroen
1966 Cotolay
El padre Manolo
Fugitivos de las islas del sur
Requiem per un agente segreto
1965 El Zorro cabalga otra vez
Los que no fuimos a la guerra
Megatón Ye-Ye
Pro pár dolarů navíc
1964 Extraño viaje, El
1963 Derechos de la mujer, Los
La verbena de la Paloma
Llegar a más
Operación: Embajada
Perseo l'invincibile
Plaza de oriente
Rififí en la ciudad
Tres hombres buenos
1962 Hombre del expreso de Oriente, El
1961 La venganza de Don Mendo
1927 Es mi hombre

TV seriály

1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
Narradores (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1984 Veraneantes (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
Lecciones de tocador (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1973 Si yo fuera rico (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 30 grados a la sombra (TV seriál)
Historias de mi barrio (TV seriál)
Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky