foto

Norm Lewis

  • nar. 2.6.1963 (56 let)
    Eatonville, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Da 5 Bloods
2018 Jesus Christ Superstar Live in Concert (divadelní záznam)
2017 Magnum Opus
2014 Zimní příběh
2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)
Sex ve městě 2
2007 Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2005 On the One

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Split Hairs (S03E12)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy is Rich*! (S04E11)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Saints (S01E07)
Younger (TV seriál)
What's Up, Dock? (S03E08)
2015 Gotham (TV seriál)
The Last Laugh (S02E03)
2014 Černá listina (TV seriál)
Dr. James Covington (No. 89) (S02E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Náprava příkoří (S04E18)
2012 Skandál (TV seriál)
Hunting Season (S02E03)
2011 Hustling (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
1993 Who's Tommy, the Amazing Journey, The

Host

TV pořady

2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)
Working in the Theatre (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace