foto

Petr Patera

  • nar. 29.6.1937 (80 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Vdova po básníkovi (TV film)
1975 Poslední exil (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
1974 Vrtkavý král (TV film)
1973 Kukačky (TV film)
Muž v osidlech (TV film)
Projížďka v kočáře (TV film)
1972 Návraty
1971 Chléb a písně (TV film)
1970 Lucie a zázraky
Rapotínská tragédie (TV film)
Slečnám nic nevadí (TV film)
1969 Dlouhé dopoledne (TV film)
1967 Waterloo (TV film)
1962 Vánice
1961 Kde řeky mají slunce
1960 Lidé jako ty
Valčík pro milión

TV seriály

1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace