foto

Valerij Maljušin

  • nar. 19.2.1950 (69 let)
    s. Mikhaylovka, Kirovogradskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikomu ně govori (TV film)
2009 Taras Bulba

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Sezon ochoty (S18E09)
2017 Front (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
2016 Begi! (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Policejskaja krasa (S15E32)
2015 Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Policejskij učastok (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Synovnij dolg (S01E05)
Pepel (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Bomba (S02E02)
Šaman (TV seriál)
Kortik kapitana Něčajeva (S02E03)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Final (S01E23)
Kryša (S01E22)
Syn (S01E21)
další epizody (19)
Litějnyj (TV seriál)
Rejndžery (S07E01)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pod prikrytijem (S04E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Česť stukača. Časť 2 (S10E30)
Česť stukača (S10E29)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ložnyj SOS (S03E11)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Bez jedinoj ostanovki (S01E21)
Smertělnyj trafik (S01E02)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sljozy drakona (S03E13)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (10)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Srok davnosti (S06E05)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Istorija bolezni (S04E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Černyj korol (S06E21)
2003 Mangust (TV seriál)
Vdova na vydaně (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky