foto

Michael Fitzgerald

  • nar. 1951
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Bookshop
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
2015 The Marriage of Reason & Squalor
2005 Chromofobie
Království nebeské
2003 Láska nebeská
2001 Charlotte Gray
Intimita
2000 Undertaker's Paradise
1998 B. Monkey
1997 Sharpova pomsta (TV film)
1993 Srdce temnoty (TV film)
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
Vina (TV film)
1990 Atentát na Hitlera (TV film)
1989 Tall Guy, The
Wanted Man, A (TV film)
1988 Topení po číslech

TV seriály

2015 The Last Panthers (TV seriál)
2014 Borgia (TV seriál)
1504 (S03E11)
1503, Part Two (S03E10)
1503, Part One (S03E09)
další epizody (8)
2013 Borgia (TV seriál)
Who Is Like God? (S02E12)
The Seven Sorrows (S02E11)
A Morality Play (S02E08)
další epizody (9)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
Maneuvers (S01E07)
Wisdom of the Holy Spirit (S01E04)
A Sacred Vow (S01E03)
Camelot (TV seriál)
Justice (E05)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějův synovec (S11E05)
2006 Pán času (TV seriál)
Nová Země (S02E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Andělský chór (S09E07)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Nekonečný svět (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Choir, The (TV seriál)
1992 Look at It This Way (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2001 The Six Wives of Henry VIII (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace