foto

Acuši Hašimoto

  • nar. 14.1.1987 (32 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cukigime otoko tomodači
2016 At the Terrace
2015 Akamedaka (TV film)
Oedo no candy
2009 Kaze ga cujoku fuiteiru
Keitai kareši
2007 Awa Dance
2005 Mahou sentai Magirenja the Movie: Bride of Infershia

TV seriály

2017 Eččan (TV seriál)
Keidži Jugami (TV seriál)
PTA Grandpa (TV seriál)
2016 Gú gú datte neko de aru 2: Good Good The Fortune Cat (TV seriál)
2015 Jume o ataeru (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
2013 Riaru Onigokko The Origin (TV seriál)
2010 Jamikin Ušidžima-kun (TV seriál)
2009 Futatsu no Spica (TV seriál)
2007 Happy Boys (TV seriál)
Čiritotečin (TV seriál)
2006 Hanbun no cuki ga noboru sora (TV seriál)
2004 Waterboys 2 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky