foto

Vladimir Akimov

  • nar. 17.4.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Rycarskij roman (TV film)
1995 Krestonosec

TV seriály

2015 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vysšaja mera (S15E23)
2013 Čužoj (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čelovek na skamejke (S13E14)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Gruppa riska (S08E05)
Kollekcioněry (S08E04)
Vstať, sud idět! (S08E03)
další epizody (4)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bez kresta (S09E26)
2007 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tri dňa (S07E06)
Domoj (S07E05)
Rodstvennyje uzy (S07E04)
další epizody (6)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vyzov (S06E06)
Zaščita svidětělja (S06E04)
Zvuki muzyki (S06E03)
další epizody (5)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Voprosy vospitanija (S05E06)
Smerť za kadrom (S05E05)
Priličnyje ljudi (S05E04)
další epizody (6)
2004 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
Istorija bolezni (S04E05)
Pojeděm, krasotka, kataťsja (S04E04)
další epizody (6)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Pokušenije (S03E06)
Ovečja škura (S03E05)
Bumažnaja rabota (S03E04)
další epizody (6)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Černyj bog (S02E06)
Marionětki (S02E04)
Paděnije (S02E03)
další epizody (4)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Praktikantka (S01E06)
Mjagkaja lapa smerti (S01E01)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něobosnovannoje primeněnije (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky