foto

Stanislav Oskolkov

  • nar. 26.7.1964 (55 let)
    Angarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dau

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Obščenije s duchami opasno dlja zdorovja (S02E12)
2016 Mata Hari (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tretij lišnij (S16E11)
2015 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Objatija smerti (S15E03)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
2012 Chvost (TV seriál)
Sem gnomikov (E25)
Šef (TV seriál)
Mesť (S01E06)
Vozvraščenije (S01E05)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Oborotěň (S01E08)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Obratnyj effekt (S02E14)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Chabar (S03E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vstať, sud idět! (S08E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zub mudrosti (S10E14)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky