foto

Nicole Išida

  • nar. 29.5.1990 (30 let)
    Iwakuni, prefektura Jamaguči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Himicu x Senši: Phantom Mirage! Eiga ni natte čódai šimasu
Ike ike! Baka-onna - Wa ga miči o ike
2019 Parallel World Love Story
2016 Cutie Honey: Tears
2014 Shanti Days: 365 niči, šiawase na kokjú
2011 Paradaisu kisu

TV seriály

2020 Himicu x Senši phantomirage! (TV seriál)
Phantomi namida no socugjóšiki!? (E64)
Phantomirage wa eien ni (E63)
Fandy-san saigo no širei!? (E62)
další epizody (25)
2019 Himicu x Senši phantomirage! (TV seriál)
Kizuna no himicu! Mícuketa! (E39)
Kóhaku phantomi kassen! (E38)
Christmas nakušimasu! (E37)
další epizody (39)
2018 Survival Wedding (TV seriál)
2017 Eččan (TV seriál)
2016 Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Mohóhan (TV seriál)
2015 Ateliér (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
2014 First Class (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky