foto

Richard Southgate

  • nar. 24.2.1990 (28 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 High Strung
The Man with Four Legs
2014 50 Kisses
Not Safe for Work
2010 Stanley Park (TV film)

TV seriály

2013 Otec Brown (TV seriál)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
2011 Borgia (TV seriál)
Boží monstrum (S01E11)
Vpád do Říma (S01E09)
Předehra k apokalypse (S01E08)
další epizody (5)
2010 Já, William (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Emily (S04E02)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2012 Titanic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace