foto

Richard Southgate

  • nar. 24.2.1990 (30 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 High Strung
The Man with Four Legs
2014 50 Kisses
Not Safe for Work
2010 Stanley Park (TV film)

TV seriály

2017 Otec Brown (TV seriál)
Tajemství alchymisty (S05E10)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
2011 Borgia (TV seriál)
Boží monstrum (S01E11)
Vpád do Říma (S01E09)
Předehra k apokalypse (S01E08)
další epizody (5)
2010 Já, William (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Emily (S04E02)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2020 Washington (TV seriál)
2012 Titanic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky