foto

Marco Quaglia

  • nar. 1974
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stop Invasione!
2015 Suburra
2011 Ex inferis
2002 Il più bel giorno della mia vita
2001 Benzina
1999 Il compagno (TV film)
Talentovaný pan Ripley
1996 Láska a válka
Osudná párty (TV film)
1992 Nessuno
Tenera storia, Una

TV seriály

2016 Medicejové (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Dóm a domicil (S01E02)
2014 Borgia (TV seriál)
1504 (S03E11)
1503, 2. část (S03E10)
1503, 1. část (S03E09)
další epizody (5)
2013 Borgia (TV seriál)
Převzetí moci (S02E10)
2004 Stagioni del cuore, Le (TV seriál)
1998 Incantesimo (TV seriál)
1995 In nome della famiglia (TV seriál)
1992 Alpské lyceum (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky