foto

Marco Quaglia

  • nar. 1974
    Rome, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Suburra
2011 Ex inferis
2002 Più bel giorno della mia vita, Il
2001 Benzina
1999 Il compagno (TV film)
Talentovaný pan Ripley
1996 Láska a válka
Osudná párty (TV film)
1992 Nessuno
Tenera storia, Una

TV seriály

2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Dóm a domicil (S01E02)
2014 Borgia (TV seriál)
1504 (S03E11)
1503, 2. část (S03E10)
1503, 1. část (S03E09)
další epizody (5)
2013 Borgia (TV seriál)
Převzetí moci (S02E10)
2004 Stagioni del cuore, Le (TV seriál)
2002 Okouzlení V (TV seriál)
2001 Okouzlení IV (TV seriál)
2000 Okouzlení III (TV seriál)
1998 Okouzlení (TV seriál)
Okouzlení II (TV seriál)
1995 In nome della famiglia (TV seriál)
1992 Alpské lyceum (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace