foto

Sofja Ozerova

  • nar. 10.10.1995 (24 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Text
2017 Chit
2016 Čužoj děd (TV film)
2015 Štěstí je...
2013 Četyre ženščiny

TV seriály

2018 Lastočka (TV seriál)
2017 Džulbars (TV seriál)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
2014 Moja mama protiv (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky