foto

Louise Hauberg

  • nar. 12.9.1979 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 3 ting
Darkland
2016 Pokrevní bratrství
Ten den přijde
2015 Sommeren '92
2014 Když zvířata sní
2012 Děti mojí sestry samy doma
Únos
2011 Labrador
Magi i luften
Čtyři děti a jeden otec V
2010 Juan
Král z ostrova Bastøy
2009 Potlesk
Zbav nás od zlého
2008 Frode og alle de andre rødder
Spillets regler
Uchazeč
Ztracený poklad templářských rytířů III
2007 Nåletræer
Til døden os skiller
Černá madona
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
Ztracený poklad templářských rytířů
2005 Adamova jablka
Den rette ånd
2004 Děti mé sestry v Egyptě
Fakír z kouzelné země Bilbao
Pandasyndromet
2003 Annas dag
Dykkerdrengen
Letní slunovrat
Manden bag døren
2002 John og Mia
Kald mig bare Aksel

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Bankerot (TV seriál)
Dicte (TV seriál)
Lidenskab og Lænker - del 2 (S02E04)
Lidenskab og Lænker - del 1 (S02E03)
Drømme og Diamanter - del 2 (S02E02)
další epizody (4)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
další epizody (9)
2007 Mr. Poxycat & Co. (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 Letní slunovrat

TV seriály

2007 Mr. Poxycat & Co. (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Mr. Poxycat & Co. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace