foto

Michael Dela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2009 Raněné srdce
2007 Zničujicí láska
2005 Mouchy na zdi
Čtyři děti a jeden otec
2002 Dina
Humørkort-stativ-sælgerens søn
2001 Leïla
2000 Bag om fremviseren - Et kærlighedseventyr
Hlubiny strachu
Juliane
1999 Klinkevals
1994 Nattevagten
Vildbassen
1993 De frigjorte
Den russiske sangerinde
Prak
1992 Drobánkovi 2
Sofie
1991 Chlapci od svatého Petra
1990 Camping
Manden der ville være skyldig
Springflod
1989 Zázrak ve Valby
1988 Mord i Paradis
Ved vejen
1987 Babettina hostina
1986 Vražda v temnotě
1985 Den kroniske uskyld
1984 Midt om natten
Rainfox
1983 Forræderne
1982 Tre engle og fem løver
1981 Jeppe på bjerget
Olsen-banden over alle bjerge
Olsen-bandens flugt - over plankeværket
1980 Danmark er lukket
1979 Olsen-banden overgiver sig aldrig

TV seriály

2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
2011 Vláda (TV seriál)
V Bruselu tvůj křik nikdo neuslyší (S02E02)
2010 Vláda (TV seriál)
Okurková sezóna (S01E08)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
2008 Summerovi (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky