foto

Barta Barri

  • nar. 16.8.1911
    Budapest, Rakousko-Uhersko
  • zem. 7.12.2003 (92 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Tribulaciones de un Buda Bizco, Las
1984 Pes zabiják
Serpiente de mar
1981 Duelo a muerte
Lobo negro, El
1979 Z pekla k vítězství
1978 Black Pearl, The
1977 Cazar un gato negro
Día con Sergio, Un
Menor, La
Viaje al centro de la Tierra
1976 Druhá moc
Ligeramente viudas
Whisky a duchové
Último deseo
1975 Extraño amor de los vampiros, El
1974 Las violentas
Talón de Aquiles, El
1973 ...e così divennero i tre supermen del West
Hombre llamado Noon, Un
Pugni, pirati e karatè
Tarot
1972 Experiencia prematrimonial
Expres hrůzy
Hombre que vino del odio, El
Noc krvavých vlků
Ostrov pokladů
Pancho Villa
1971 Bez zpáteční jízdenky
El hombre de Río Malo
Francisco Goya - Kronika lásky a osamění
Mikuláš a Alexandra
Noche de Walpurgis, La
Rivalové pod rudým sluncem
Si estás muerto, ¿por qué bailas?
1970 Děla pro Cordobu
Garringo
Hombres las prefieren viudas, Los
Inafferrabile invincibile Mr. Invisibile, L'
Pierna creciente, falda menguante
Sledge
Vampiro de la autopista, El
Vértigo del crimen, El
1969 Bésame monstruo
La Vera storia di Frank Mannata
Most přes Labe
Más allá del río Miño
Prisionero en la ciudad
Simón Bolívar
Sudario a la medida, Un
1968 Comanche blanco
Esclava del paraíso, La
I morti non si contano
O.K. Yevtushenko
¡Cómo sois las mujeres!
1967 Cicatrices, Las
El hombre que mató a Billy el Niño
Generál Custer
Joe l'implacabile
1966 Black box affair: il mondo trema
Dama del alba, La
Huyendo del halcón
Operazione Goldman
Savage Pampas
Velká přestřelka
1965 Dobrodruh z Istanbulu
I grandi condottieri
Johnny West il mancino
Marc Mato, agente S. 077
Son of a Gunfighter
1964 Carga de la policía montada, La
Invincibili sette, Gli
Saul e David
Tintin et les oranges bleues
1963 Cyrano a D'Artagnan
Duello nel Texas
Encrucijada mortal
José María
1962 Gladiatore invincibile, Il
Happy Thieves, The
Mi adorable esclava
Sette gladiatori, I
Siempre en mi recuerdo
Syn kapitána Blooda
1961 Cariño mío
Fray Escoba
Il conquistatore di Maracaibo
1960 Ama Rosa
Melocotón en almíbar
The Boy Who Stole a Million
1959 Babylonský lev
Escucha mi canción
Las de Caín
Una gran señora
1958 El sol sale todos los días
Karavana otroků
La chicas de la Cruz Roja
Muchachas en vacaciones
Puente de la paz, El
1957 ...Y eligió el infierno
Amanecer en Puerta Oscura
Aventurero, El
Guerra empieza en Cuba, La
Pýcha a vášeň
Sitiados en la ciudad
1956 Ha pasado un hombre
Pecadora, La
Puente del diablo, El
1955 El ceniciento
Golfo que vio una estrella, El
Indiano, El
Los agentes del quinto grupo
1954 Gamberros, Los
Presidio, El
Sor Angélica
Une balle suffit
1953 Bronce y luna
Fantasía española
Montaña sin ley, La
1952 Almas en peligro
Danza del corazón, La
Dulce nombre
Persecución en Madrid
Ronda española
1950 Brigada criminal
Familia Vila, La
Verónica

TV seriály

1985 La huella del crimen (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1963 Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1961 Poly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky