foto

Cari Shayne

  • nar. 8.9.1972 (48 let)
    Sellersville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Trail Blazers
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
2001 Jack the Dog
1998 Exposé
1997 Požehnaná jistota (TV film)
Skryté dědictví (TV film)
1996 Šerif s tvrdou pěstí (TV film)
1995 Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1992 Pan Sobota večer

TV seriály

2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Svůdce (S04E09)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Píseň pro dceru (S04E06)
2002 American Dreams (TV seriál)
Flatland (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Forbidden Island (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Proklouznutí (S09E17)
Schopnost přežít (S09E16)
Poprava Svatého Valentýna (S09E15)
další epizody (5)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
The Lazarus Man (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Nevědomost zabíjí (S12E22)
1995 Kirk (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Have No Fear (S02E04)
Who Cares? (S01E18)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Games People Play (S01E12)
Something Out of Nothing (S01E09)
Kiss Me Kate (S01E08)
další epizody (7)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky