foto

Frank Gerstle

  • nar. 27.9.1915
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.2.1970 (54 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Christine Jorgensen Story, The
1968 Bamboo Saucer, The
Bullittův případ
If He Hollers, Let Him Go!
1967 Hell On Wheels
1966 Divocí andělé
Murderers' Row
The Silencers
1965 Manželství na druhý pokus
Young Dillinger
1964 Rychlý pistolník
Tell Me Not in Mournful Numbers (TV film)
1963 Chodba šoků
Monstrosity
1962 13 West Street
Kid Galahad
Nun and the Sergeant, The
1961 A Thunder Of Drums
1960 Hell to Eternity
Vice Raid
1959 Beloved Infidel
Fat Man: The Thirty-Two Friends of Gina Lardelli, The (TV film)
Four Skulls of Jonathan Drake, The
Inside the Mafia
The Wasp Woman
1958 Ambush at Cimarron Pass
I Mobster
Onionhead
Submarine Seahawk
1957 No Down Payment
The River's Edge
Top Secret Affair
Under Fire
1956 Autumn Leaves
Magnificent Roughnecks
Mezi nebem a peklem
Slightly Scarlet
The Killer is Loose
The Proud Ones
The Steel Jungle
1955 5 Against the House
I Cover the Underworld
It's Always Fair Weather
The McConnell Story
Tight Spot
1954 Drum Beat
Killers from Space
1953 Call Me Madam
Lady Wants Mink, The
The Glory Brigade
The Long, Long Trailer
The Magnetic Monster
The Neanderthal Man
Vicki
1952 Above and Beyond
Blackhawk: Fearless Champion of Freedom
Město iluzí
Young Man with Ideas
1951 I Was a Communist for the FBI
Little Egypt
Strictly Dishonorable
The Blue Veil
Three Guys Named Mike
Unknown Man, The
You Never Can Tell
1950 24 hodin do smrti
A Life of Her Own
My Friend Irma Goes West
Outside the Wall
The Next Voice You Hear...

TV seriály

1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
1968 Arabian Knights, The (TV seriál)
Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Dan Raven (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Dick Tracy (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace