foto

Patricia Routledge

  • nar. 17.2.1929 (90 let)
    Birkenhead, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2003 In Search of the Brontës (TV film)
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
1990 Missing Persons (TV film)
1989 First and Last (TV film)
1987 When We Are Married (TV film)
1983 Beggar's Opera, The (TV film)
1982 Woman of No Importance, A (TV film)
1980 Pirates of Penzance, The (TV film)
Prokletí hrobky krále Tutanchamona (TV film)
1978 Doris and Doreen (TV film)
1971 Girl Stroke Boy

Diskuze k tvůrci (1)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace