foto

Alexandr Pečenin

  • nar. 2.1.1976 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igruška (TV film)
2016 Posle těbja
2014 Něbo padšich
2011 Zolotaja rybka v gorodě N
2006 Den pobedy

TV seriály

2019 Legenda Ferrari (TV seriál)
Staraja gvardija (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Suchar (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S01E17)
Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Dorogaja kiska (S01E17)
2016 Tot, kto rjadom (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Ledi isčezajut v polnoč (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Princessa s severa (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Akušer (S03E03)
Profil ubijcy (TV seriál)
Koroleva krasoty (S02E02)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Zakaz na dvoich (E15)
Posledňaja gastrol (E12)
Vdova (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ogněnnyj tigr (S07E03)
2013 Nasledniki (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Klub po intěresam (S07E01)
Kodex česti (TV seriál)
Železobetonnyj argument (S06E23)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Proverka na pročnosť (S01E05)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Spjaščaja jačejka (S01E05)
SK (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Zavisimosť (S05E05)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Romaška (E32)
Gluchar (TV seriál)
Něljudi (S03E08)
Amnezija (S03E07)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Poslednij mig sčasťja (S04E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky