foto

Rostislav Beršauer

  • nar. 27.6.1970 (47 let)
    Omsk, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Viking
2015 ... A jitra jsou zde tichá
2011 Bugy
2009 Переправа
2007 Marš Tureckogo 4: On oběščal věrnuťsja (TV film)
2006 Fleš.ka
Svoloči
2004 Jezdec jménem smrt

TV seriály

2017 Bezopasnosť (TV seriál)
2016 Odin sunduk na dvoich (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2012 Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2001 Konferencija maňjakov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace