foto

Paulina Gerzon

  • nar. 27.1.1995 (25 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Určitě, možná
2000 Labor Pains

TV seriály

2012 Made in Jersey (TV seriál)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kurz rodičovství (S03E10)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Průšvihářky (S02E07)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Plavec se topí (S01E10)
Primetime: What Would You Do? (TV seriál)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savant (S09E04)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Sparks (S03E04)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
In God We Trust (S15E23)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vrozené štěstí (S05E05)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Třetí jezdec (S01E11)
Sex ve městě (TV seriál)
Plus jeden je nejosamělejší číslo (S05E05)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Dateline NBC (TV pořad)
1989 Primetime Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky