foto

Chiara Aurelia

  • nar. 13.9.2002 (17 let)
    New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fear Street 2
2018 Back Roads
2017 Gerald's Game
2016 Léto snů (TV film)
2015 Big Sky
Foreseeable (TV film)
We Are Your Friends

TV seriály

2019 Tell Me Your Secrets (TV seriál)
2018 The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
2017 Andi Mack (TV seriál)
2016 Recovery Road (TV seriál)
Sick as Our Secrets (E07)
2015 Agent Carter (TV seriál)
The Iron Ceiling (S01E05)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
How the 'A' Stole Christmas (S05E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na kolejích čeká vrah (S14E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky