foto

Csaba Gosztonyi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kölcsönlakás
2018 Lajko - Cikán ve vesmíru
X. - Smazáno ze systému
2016 A répa
2015 Hivatal (TV film)
2014 Fekete Leves
Volný pád
2009 Nejsem tvůj přítel

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Exfeleség (E03)
Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2018 A Tanár (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
A mi kis falunk (TV seriál)
A nászút (S03E01)
Válótársak (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2016 Holnap tali! (TV seriál)
2015 Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Az intelligens légitársaság (E22)
další epizody (12)
2014 Fapad (TV seriál)
A Mikulásjárat (E12)
A elkárhozás (E11)
Medvefrigy (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky