foto

Wenceslao Fernández Flórez

  • nar. 11.2.1884
    A Coruña, Galicia, Španělsko
  • zem. 1964
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Pohádky z lesa - kniha
1987 El bosque animado - kniha
1976 Volvoreta - kniha
1970 Hombre que se quiso matar, El - kniha
1969 ¿Por qué te engaña tu marido? - kniha
1965 Los que no fuimos a la guerra - kniha
1962 Malvado Carabel, El - kniha
1959 Camarote de lujo - kniha
1956 Malvado Carabel, El - kniha
1955 Rapto en la ciudad - kniha
1952 Sistema Pelegrín, El - kniha
1950 Ha entrado un ladrón - kniha
1945 Afan Evu - kniha
Destino se disculpa, El - kniha
1943 Huella de luz - kniha
1942 Hombre que se quiso matar, El - kniha
Intriga - kniha
1941 Unos pasos de mujer - kniha
1935 El malvado Carabel - kniha

TV seriály

1963 Novela (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky