foto

Ji-woo Jeong

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
2013 Motnani joouibo (TV seriál)
2012 Neol gieokhae (TV seriál)
2010 Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
Geulroria (TV seriál)
2008 Gamunui yeonggwang (TV seriál)
2007 Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)
2006 Naesarang motnanyi (TV seriál)
2005 Deulkkot (TV seriál)
2004 Seontaek (TV seriál)
2001 Ibyeoreomneun achim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace