foto

Zina Zaflow

  • nar. 3.5.1980 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jelly

TV seriály

2005 Chirurgové (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Triky s trpaslíky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace