foto

Antonín Bubeník

  • nar. 12.6.1940
  • zem. 15.5.1997 (56 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Lotrando a Zubejda
1995 Divoké pivo
1990 Nemocný bílý slon
1989 Guláš (studentský film)
To byl zase den (TV film)
Čeleď brouků finančníků (TV film)
1988 Jen ty a já (TV film)
Oslovská léta (TV film)
Sedm hladových
1958 Morálka paní Dulské

TV seriály

1996 Draculův švagr (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Andělíček policajt (E02)
O zvířatech a lidech (TV seriál)
Vzteklina (E08)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Stopa (S01E01)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
1980 Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
Zápas (E02)

Host

TV pořady

1994 Český bodyguard (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
1981 Jak byste se zachovali (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky