foto

Sergej Lysov

  • nar. 25.5.1953 (66 let)
    Novozybkov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gena Beton
2008 Alexandr: Něvská bitva
2006 Gadkie lebedi
2001 Poka ja ně umer (TV film)
1993 Amerikanskij děduška
Ty u meňa odna
1992 Udači vam, gospoda
1977 Fronta v týlu
1972 Ivanov kater

TV seriály

2017 Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (10)
2015 Kosti (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Semejnyje cennosti (S01E28)
Pod kolpakom (S01E27)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
2013 Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Prigovor (S02E30)
Raport (S02E27)
Vybor polkovnika Maximova (S02E26)
další epizody (6)
PPS (TV seriál)
Zachvat (S02E16)
Otcy i děti (S02E10)
Šanson (S02E09)
další epizody (7)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Dvojnoj zachvat (S07E30)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
Zmeja v trave (S07E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Komnata smecha (S12E03)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Česť mundira (S06E03)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
další epizody (4)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Soňka - zolotyje ruki (S01E03)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Drugaja reka (S05E01)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Krylja (S01E03)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 4 (S06E04)
Episode 4 (S05E04)
další epizody (11)
2001 Krot (TV seriál)
Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vezet že ljuďam! (S04E14)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vizit k doktoru (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky