foto

Jekatěrina Zorina

  • nar. 23.5.1986 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 12 časov (TV film)
2018 Oljuška (TV film)
2016 Jolki 5
Pocelujev most
2015 Rozvod na vlastní žádost
2013 Tři mušketýři
2012 Koněc sveta (TV film)

TV seriály

2019 Jesť ňuansy (TV seriál)
Straži Otčizny (TV seriál)
Mjortvaja voda (E02)
2018 Lišnij (TV seriál)
Odin (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Vyžžennaja zemlja (E03)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Dno (E11)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (E02)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Nam s toboj ně po puti (S01E07)
Šuler (S01E05)
Žalosť (S01E04)
další epizody (6)
Takaja rabota (TV seriál)
Svidanije so smerťju (S01E27)
Prijut potrošitělja (S01E25)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
Tichaja zavoď (S02E12)
Poslednij zakaz (S02E11)
další epizody (4)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pismo sčasťja (S14E01)
2013 Koma (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Stancionnyj smotritěl (S02E01)
Čužoj (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Alibi (S02E09)
Doznavatěl (TV seriál)
Afera (S02E03)
2012 Viktorija (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Karatěl (S07E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Něljuď (S12E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šokovaja těrapija (S12E07)
2011 Format A4 (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krestnyj otěc (S02E04)
Litějnyj (TV seriál)
Cvety (S05E09)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Golova Meduzy (S05E04)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky