foto

Ákos Horváth

  • nar. 29.9.1968 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Pásztor
2010 Adrienna Pálová
2005 Blondýn v maléru
Nic víc než sex
2004 Nepohřbený muž
2003 Revizoři

TV seriály

2019 Drága örökösök (TV seriál)
Tigris (S02E36)
2014 Fapad (TV seriál)
A törölt járat (E05)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Fogadj örökbe! (S03E01)
Reflux 1. (S02E16)
Gyerekbarát iroda (S02E12)
2012 Hacktion (TV seriál)
A szépség zsoldosai (S03E04)
2011 Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Túszhelyzet (S01E13)

Dokumentární

2018 Az elíziumi kém (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky