foto

Júnosuke Itó

  • nar. 3.8.1919 (100 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Ganpeki no haha
1970 Taijó wa mita
1968 Kantó onna tobakuši
Nikudan
1967 Sasori
1966 Šówa saidai no kaojaku
1965 Dainippon čanbaraden
Iki ni kanzu
Kendžú jaró
Či to suna
1964 Gendai inčiki monogatari: Damašija
Kawači zoro: Dokečimuši
Á, bakudan
1963 Ame no naka ni kiete
Cumudži kaze
Gendai šodžo
Kantó mušuku
Onsen džočú
Onsen džunsa
Wakai Tókjó no jane no šita
1962 Joka čigozakura: Badžo no wakamuša
Minamoto Kuró Jošicune
1961 "Nendo no omen" jori: Káčan
Džigoku ni makka na hana ga saku
Mannen Taró to anego šain
Ore ga džigoku no tedžinaši da
Tenka no kaidandži: Senpútaró
1960 Harukanaru haha no kao
Jonmannin no mokugekiša
Kawaita mizuumi
Rónin ičiba: Asajake tengu
Sabaku o wataru taijó
Surónin hjakumangoku
Tenka no kaidandži: Mannentaró
Zoku Džiró monogatari: Wakaki hi no ikari
1959 Cuma no kunšó
Futó no nawabari
Haha to musume no hitomi
Hiroi ten
Kiken rjokó
Koi jamahiko
Koko ni otoko ari
Sora wa haretari
1958 Asu o cukuru šódžo
Hanajome no onoroke
Nitohei monogatari: Šindara kami-sama no maki
Ukijoburo
1957 Kiiroi karasu
Nukiuči rónin
Seigiha
1956 Aku no hóšú
Zakkjo kazoku
1955 Robó no iši
1954 Ai to ši no tanima
Aizen dóčú: Otoko no čimacuri
Boččan šain: Zenpen
Miccu no ai
Rakugo series: Daiičiwa – Rakugo nagaja wa hanazakari
Šindžicu no aidžó o motomete: Izuko
1953 Appare ičiban tegara: Seišun Zenigata Heidži
Edokko hangan
Saikai
1952 Júmingai no jašú
Kjó wa kaiša no gekkjúbi
Kjósai džidai
Koikaze godžúsancugi
Ošare kjódžo
Umon torimonočó: Higanoko ihen
1951 Júkjó órai
Kekkon kóšinkjoku
Nakajama jasubé
Onihime šigure
Šinjúkjóden
1950 Joru no hibotan
Ótone no jogiri
1949 Aši o aratta otoko
1947 Kakedaši džidai

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace