foto

Nikolaj Charitonov

  • nar. 17.12.1948 (70 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Žizň s idiotom
1992 Samostojatělnaja žizň
1991 Avstrijskoje pole
1976 Obyknovennaja Arktika (TV film)

TV seriály

2017 Melnik (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Bessonnica (S17E02)
Koški-myški (S17E01)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Otěc (S16E10)
Rešala (S16E09)
Poslednij Vyzov (S16E07)
další epizody (9)
2015 Tajny sledstvija (TV seriál)
Smešannyje čuvstva (S15E08)
Maska smerti (S15E07)
Dolžnik (S15E06)
další epizody (8)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dostavka (S14E08)
Boďaga (S14E07)
Dobryj čelovek (S14E06)
další epizody (8)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čužije glaza (S14E18)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dorogaja žena (S13E10)
Marakasy (S13E09)
Semja bez uroda (S13E08)
další epizody (10)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Panaceja (S12E06)
Četyre ženščiny (S12E03)
Lišnij (S12E01)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Otpusk na Černom more (S01E12)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obněsennyje vetrom (S01E26)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky