foto

Sergej Maljugov

  • nar. 5.9.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Car a Matilda
2013 Tři mušketýři
Vosmjorka
2012 Ispaněc
2011 Sibirjak (TV film)

TV seriály

2019 Kumir (TV seriál)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Most (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Mokroje dělo (S02E50)
Šaman (TV seriál)
Pristav (S03E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Doverennoje lico (S10E03)
2015 Družina (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
2014 Igra s ogňom (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Kompromat (S14E02)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Posledňaja ochota (S01E04)
Pepel (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Doč (S03E17)
2012 Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kollega (S02E23)
Litějnyj (TV seriál)
Samooborona (S07E08)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sbyvšejesja prokljatije (S12E12)
2011 PPS (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sekretnyj gruz (S05E32)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Soblazn (S16E36)
Kredit doverija (S16E35)
Banda (S16E34)
další epizody (8)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Pravilnoje rešenije (E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky