foto

Cody Christian

  • nar. 15.4.1995 (23 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mladí zabijáci
2014 Submerged
2013 The Starving Games
2011 Sejmout zabijáka
2009 Náhradníci

TV seriály

2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
2017 Vlčí mládě (TV seriál)
Genotype (S06E18)
Werewolves of London (S06E17)
Triggers (S06E16)
další epizody (12)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Apotheosis (S05E20)
The Beast of Beacon Hills (S05E19)
Lie Ability (S05E16)
další epizody (8)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Status Asthmaticus (S05E10)
Lies of Omission (S05E09)
Ouroboros (S05E08)
další epizody (10)
Prolhané krásky (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou (S06E07)
I'm a Good Girl, I Am (S05E24)
Pretty Isn't the Point (S05E20)
další epizody (6)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
No One Here Can Love or Understand Me (S05E11)
Whirly Girly (S05E02)
Kryt pro mě (S04E22)
další epizody (5)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
The Guilty Girl's Handbook (S04E08)
Crash and Burn, Girl! (S04E07)
Pod zbraní (S04E06)
další epizody (4)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Otec to ví nejlíp (S02E22)
Skrz nebezpečí, nástrahy a pasti (S02E14)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Chci se přiznat (S02E11)
Představ si to (S02E09)
Chybějící stránka (S02E08)
další epizody (8)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Těžký návrat domů (S01E07)
Bolestná realita (S01E05)
Tajemství jménem Jenna (S01E02)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Gracie a šikana (E06)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace