foto

Fumiko Okamura

  • nar. 24.10.1898 (121 let)
    Kawada, Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Namida-kun sajonara
1964 Tókjó gorin ondo
Ware hitocubu no mugi naredo
1963 Komadori no ringokko šimai
Mašširoki Fudži no mine
Wanpaku tenši
1962 Joka čigozakura: Badžo no wakamuša
1961 Bodžó no hito
Wakai namida o fuki to base
1960 Abarenbó kjódai
Araši no naka no wakamonotači
Jóto monogatari: Hana no Jošiwara hjakuningiri
Ore kara ikuzo
Tenka no kaidandži: Mannentaró
1959 Cukimisó
Hi no kabe
Meiken monogatari: Dangai no šónen
Ojae no anma tengoku
Ojae no migawari džočú
Tókjó beranmé musume
1958 Hanajome sandžúšó
Jogiri no Nankin mači
Kibó no otome
Modaeru seišun
Taifú musuko
1955 Džanken musume
Hanajome rikkóho
Janča musume gjódžóki
Odžósan sensei
Seifuku no otometači
1954 Atarašiki ten
Wakamono jo! Koi o širo
1953 Himetaru haha
Kjósai kjutto buši
Šačó hišo
Šin'e no šima eredžii
1952 Futari no hitomi
Kjósai džidai
Musume džúhači bikkuri tengoku
1951 Haha čidori
Kógen no eki jo sajónara
Nessa no bjakuran
1950 Džónecu no rumba
1949 Hana mo araši mo
1948 Kaze no naka no mendori
Zettai ai šite
Šačó to džoten'in
Šimikin no kekkon senšu
1947 Šinkon league sen
1946 Jurusareta ičija
Kanodžo no hacugen
1945 Tengoku no hanajome
1943 Ikitenuru Magoroku
Kohan no wakare
Musume
1942 Kógen no cuki
1941 Kekkon no risó
Sakura no kuni
1938 Aizen kacura
1937 Kaze no naka no kodomo
Kono oja ni cumi arija
Šu to midori: Midori no maki
Šu to midori: Šu no maki
1930 Hohoemu džinsei
1928 Bonus
Hirotta hanajome
Njóbó funšicu
Uwaki seibacu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky