foto

Erdal Özyağcılar

  • nar. 1948
    Bursa, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Müstakbel Damat
2019 Mucize 2: Aşk
2017 Aile Arasında
2002 Abdülhamit düserken
1988 Dimman
Gömlek
1987 Alışırım
Bir Kırık Bebek
Muhsin Bey
On Kadın
Sen De Yüreğinde Sevgiye Yer Aç
Sis
1986 Bekçi
Beyoğlu'nun Arka Yakası
Deli Deli Küpeli
Hastahane
1985 Aşık Oldum
Bir avuç cennet
Namuslu
Sosyete Şaban
Ya Ya Ya Şa Şa Şa
Yılanların Öcü
Züğürt Ağa
Çıplak Vatandaş
1984 Firar
Güneş Doğarken
Kartal Bey
Pehlivan
Şabaniye
1983 Derman
Seni seviyorum
İdamlık
Şaşkın Ördek
1982 Cesta
Çirkinler de Sever
1980 Bereketli topraklar üzerinde
Talihli amele
1978 Kibar Feyzo
Sultan
1977 Çöpçüler krali
1967 Balatlı Arif
1966 Ah Güzel İstanbul
Ölüm Tarlası

TV seriály

2019 Şampiyon (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 No: 309 (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Gülümse Yeter (TV seriál)
2013 Sevdaluk (TV seriál)
2012 2 Yaka Bir İsmail (TV seriál)
2010 Karadağlar (TV seriál)
2007 Elveda Rumeli (TV seriál)
2004 Altın Kafes (TV seriál)
Yabancı Damat (TV seriál)
2003 Esir Şehrin İnsanları (TV seriál)
2002 Ah Yaşamak Var Ya! (TV seriál)
Beşik Kertmesi (TV seriál)
Mihriban (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
Karakolda Ayna Var (TV seriál)
1996 Sevda Kondu (TV seriál)
1994 Şehnaz Tango (TV seriál)
1989 Bizimkiler (TV seriál)
1986 Perihan Abla (TV seriál)

Video kompilace

1987 Çantada Keklik (video kompilace)
1986 Kocamın Nişanlısı (video kompilace)

Host

TV pořady

2005 1st Annual Primetime Beyaz Inci Awards (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky