foto

Daiki Jamašita

  • nar. 7.9.1989 (30 let)
    Shizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Uta no Prince-sama: Madži Love Kingdom
2018 Boku no Hero Academia: The Movie – Futari no hero
Eiga Doraemon: Nobita no takaradžima
2017 Blame!
Jowamuši Pedal Re:GENERATION
2016 Boku no Hero Academia
Jowamuši Pedal: Spare Bike
2015 Gekidžóban Jowamuši Pedal
Impérium mrtvých
Jowamuši Pedal Re:Road
2014 Ao haru Ride
Jowamuši Pedal Re:Ride
Tamačina love story

TV seriály

2019 Dia no Ace: Act II (TV seriál)
Ensemble Stars! (TV seriál)
Naka no hito Genome [Džikkjóčú] (TV seriál)
Namu amida bucu! Rendai Utena (TV seriál)
No Guns Life (TV seriál)
Ore wo suki na no wa omae dake ka jo (TV seriál)
Stand My Heroes: Piece of Truth (TV seriál)
Čúbjó gekihacu Boy (TV seriál)
2018 Beatless (TV seriál)
Džingai-san no jome (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Ógon no kaze (TV seriál)
High Score Girl (TV seriál)
Idolmaster Side M: Wake atte mini! (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Jume ókoku to nemureru hjakunin no ódži-sama (TV seriál)
Phantom in the Twilight (TV seriál)
Rokuhódó jocuiro bijori (TV seriál)
Boku no Hero Academia (TV seriál)
Muteki (S03E25)
Deai no Kisetsu (S03E24)
Deku Bāsasu Kacchan 2 (S03E23)
další epizody (25)
2017 Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
Fukumenkei Noise (TV seriál)
Hitoridžime My Hero (TV seriál)
Jowamuši Pedal: New Generation (TV seriál)
Kudžira no kora wa sadžó ni utau (TV seriál)
Re:Creators (TV seriál)
Robomasters The Animated Series (TV seriál)
Sengoku Night Blood (TV seriál)
TsukiPro The Animation (TV seriál)
Boku no Hero Academia (TV seriál)
Bakugo Katsuki: Orijin (S02E25)
Mukero Hitokawa (S02E24)
Yaoyorozu: Raijingu (S02E23)
další epizody (25)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Amaama to inazuma (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Boku no Hero Academia (TV seriál)
Onoono no Mune ni (S01E13)
Ōrumaito (S01E12)
Gēmu Ōbā (S01E11)
další epizody (13)
Bubuki Buranki (TV seriál)
Bubuki Buranki: Hoši no kjodžin (TV seriál)
Handa-kun (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Sósei no onmjódži (TV seriál)
Time Travel šódžo: Mari Waka to hačinin no kagakuša-tači (TV seriál)
Tonkatsu DJ Agetarō (TV seriál)
Trickster: Edogawa Ranpo "Šónen tantei-dan" jori (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
Učú neko: Mardock no bóken (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Arslan senki (TV seriál)
Charlotte (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Heavy Object (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita 2 (TV seriál)
Kare Baka: Wagahai no kare wa baka de R (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Lance N' Masques (TV seriál)
Mikagura gakuen kumikjoku (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
Ranpo Kitan: Game of Laplace (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
Šónen Hollywood: Holly Stage for 50 (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Ao Haru Ride (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Glasslip (TV seriál)
Inó Battle wa ničidžó kei no naka de (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Witch Craft Works (TV seriál)
Šónen harivoddo: Holly Stage for 49 (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Golden Time (TV seriál)
Hentai ódži to warawanai neko. (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
Ore no kanodžo to osananadžimi ga šuraba sugiru (TV seriál)
Stella džogakuin kótóka C3 bu (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
White Album 2 (TV seriál)
2012 Little Busters! (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky