foto

Raphael Bob-Waksberg

  • nar. 17.8.1984 (34 let)
    San Mateo, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (TV film)
2012 The Exquisite Corpse Project

TV seriály

2019 Undone (TV seriál)
2017 BoJack Horseman (TV seriál)
What Time Is It Right Now (S04E12)
2016 BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Brand New Couch (S02E01)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
Later (S01E12)
Prickly-Muffin (S01E03)
BoJack Hates the Troops (S01E02)
další epizody (4)
2013 Save Me (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (TV film)
2012 The Exquisite Corpse Project

TV seriály

2017 BoJack Horseman (TV seriál)
Ruthie (S04E09)
2016 BoJack Horseman (TV seriál)
That's Too Much, Man! (S03E11)
Old Acquaintance (S03E08)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Out to Sea (S02E12)
Higher Love (S02E06)
Yesterdayland (S02E02)
další epizody (4)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (S01E13)
BoJack Hates the Troops (S01E02)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Střihačská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 BoJack Horseman (TV seriál)
The Stopped Show (S05E12)
The Showstopper (S05E11)
Head in the Clouds (S05E10)
další epizody (12)
2017 BoJack Horseman (TV seriál)
What Time Is It Right Now (S04E12)
Time's Arrow (S04E11)
lovin that cali lifestyle!! (S04E10)
další epizody (12)
2016 BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
That's Too Much, Man! (S03E11)
It's You (S03E10)
další epizody (12)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Out to Sea (S02E12)
Escape from L.A. (S02E11)
Yes And (S02E10)
další epizody (12)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (S01E13)
Later (S01E12)
Downer Ending (S01E11)
další epizody (13)

Producentská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace