foto

Guido Cantz

  • nar. 19.8.1971 (49 let)
    Köln, Porz, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Impyho zázračný ostrov

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2002 Die dreisten Drei - Die Comedy WG (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Dokumentární

2019 Unser Westen, Unser Witz (TV film)

Koncert

2019 New Pop Festival - Das Special (koncert) - mod.
2018 New Pop Festival - Das Special (koncert) - mod.

Host

TV pořady

2020 Karneval in Köln 2020 (TV pořad)
Quizz dich auf 1 (TV pořad) - mod.
2019 Karneval in Köln 2019 (TV pořad)
2018 Es ist ein Sketch entsprungen (TV pořad) - mod.
Für immer Kult! – Die Comedy-Spielshow (TV pořad) - mod.
Jet zo fiere (TV pořad)
Karneval in Köln 2018 - Motto: Mer Kölsche danze us der Reih (TV pořad)
Wider den tierischen Ernst 2018 - Festsitzung des Aachener Karnevalsvereins mit der Verleihung des Ordens "Wider den tierischen Ernst" (TV pořad)
2017 Da kommst Du nie drauf! - Die große Show der schrägen Fragen (TV pořad)
Feiert (TV pořad)
Flieg mit mir! (TV pořad) - mod.
Genial daneben - Die Comedy Arena (TV pořad)
Sitzheizung gibt's nicht! (TV pořad)
2016 11.11. - Sing mit Köln! (TV pořad) - mod.
Die Superpauker (TV pořad)
Die lange Brauhaus-Nacht (TV pořad)
nuhr gefragt - Die Pro & Contra-Comedy (TV pořad)
2015 Cantz schön clever (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
Grill den Henssler (TV pořad)
Mario Barth deckt auf! (TV pořad)
2012 Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
Meister des Alltags (TV pořad)
2010 Hirschhausens Quiz des Menschen (TV pořad)
Spätschicht - Die SWR Comedy Bühne (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
Schlag den Star (TV pořad)
2008 Lachgeschichten (TV pořad)
Markus Lanz (TV pořad)
2007 Inas Nacht (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Best of Kölner Treff (TV pořad)
Die große Show der Naturwunder (TV pořad)
Frag doch mal die Maus (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2005 Frei Schnauze (TV pořad)
2003 Genial daneben (TV pořad)
Grünwald Comedy (TV pořad)
Rent-a-Pocher (TV pořad)
2001 Stratmanns - Jupps Kneipentheater im Pott (TV pořad)
2000 Karnevalissimo (TV pořad) - mod.
1999 Beckmann (TV pořad)
Die Karl Dall-Show (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Ottis Schlachthof (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky