foto

Katherine Barrell

  • nar. 12.2.1990 (30 let)
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lake Placid: Legacy
2017 Tíživá minulost (TV film)
2016 A Nutcracker Christmas (TV film)
2015 Definition of Fear
My Ex-Ex
2014 The Scarehouse
2011 Poe (TV film)

TV seriály

2018 Zpátky do práce (TV seriál)
Vzpomínání (S02E13)
Kdyby ženy musely rodit (S02E12)
Mýval (S02E11)
další epizody (11)
Soukromé očko (TV seriál)
Správná věc (S02E17)
Wynonna Earp (TV seriál)
War Paint (S03E12)
Daddy Lessons (S03E11)
The Other Woman (S03E10)
další epizody (12)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Časová smyčka (S01E07)
Zpátky do práce (TV seriál)
Závěr (S01E13)
Sakra (S01E12)
Sbohem, Kate (S01E11)
další epizody (13)
Šerifská hvězda (TV seriál)
Mou láskou je pomsta (S01E10)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Hope You Dance (S02E12)
Gone as a Girl Can Get (S02E11)
I See a Darkness (S02E10)
další epizody (11)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Landslide (S01E11)
další epizody (8)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Can't You Hear Me Knocking? (S04E07)
2014 Království (TV seriál)
Ať žije král (S01E21)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Fan klub detektiva Murdocha (S08E06)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Table for Fae (S02E15)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
2009 The Listener (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star