foto

Masaki Aizawa

  • nar. 19.1.1965 (54 let)
    Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jú jú hakušo: Kanzen šinsaku Animation
2017 Gekidžóban Mahóka kókó no rettósei: Hoši o jobu šódžo
Resident Evil: Vendeta
2009 Higaši no Eden: Air Communication
2008 Death note: Následník (TV film)
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
Inukami! The Movie: Tokumei reiteki sósakan Karina Širó!
2006 Džokei kazoku: Inbó
Zápisník smrti
2005 Hitozuma Kasumi-san
2003 Onmjódži: Jóen emaki
2002 Saišú čikan denša
2000 Mirror Ring from Locke the Superman
1999 Taiho šičau zo: The Movie
1998 Ao no 6 gó
1996 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
1994 Crows
Inma jódžo
Kókó butóden Crows 2
1993 Al Caral no isan
1992 Den'ei šódžo Video Girl AI
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
2012 Danball Senki W (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
2011 Gjakkjó burai Kaidži: Hakairoku hen (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
2010 Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
2009 Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
2008 Džigoku šódžo: Micuganae (TV seriál)
Ga-Rei: Zero (TV seriál)
Ikuze! Gen-san (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
2007 Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Šinsekai (E37)
Sacui (E35)
Koši (E34)
další epizody (14)
2006 Black Lagoon (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Cuiseki (E04)
Torihiki (E03)
Taikecu (E02)
Gift: eternal rainbow (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 X (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
1997 Kjokudžicu no kantai (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kaikecu Zorro (TV seriál)
1994 Macross 7 (TV seriál)
1993 Jungle no ódža Tá-čan (TV seriál)
1992 Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace