foto

Hiromi Hirata

  • nar. 19.2.1978 (43 let)
    Hiroshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Senran Kagura: Estival Versus – Mizugi darake no zenjasai
2014 Pučimasu!! Petit Petit Idolmaster: Fuju-->Kotacu
Rance 01: Hikari o motomete – The Animation
2013 Pučimasu! Petit Idolmaster: Takacuki Gold densecu Special!! Haruka-san macuri
2012 Pučimasu! Wakku Waku!!
The Idolm@ster: Shiny festa
2011 Asobi ni iku jo!: Asobi ni oide
Šukufuku no Campanella
2010 Učú Show e jókoso
2009 Kangoku senkan
Onmjódži ajakaši no megami: Inran džubaku
2008 The Idolm@ster: Live for You!
Zettai šógeki ~Platonic Heart~
2005 Front Innocent: Mó hitocu no Lady Innocent
2004 Šin Saišú čikan denša
2003 Megami kjódžu
Onmjódži: Jóen emaki

TV seriály

2020 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Futari no kakugo (E167)
Haširama saibó (E159)
2018 Senran kagura: Shinovi Master – Tokio jóma hen (TV seriál)
2014 Pučimasu!! Petit Petit Idolmaster (TV seriál)
2013 Pučimasu! Petit Idolmaster (TV seriál)
2011 The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Asobi ni iku jo! (TV seriál)
Cobra the Animation (TV seriál)
Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
Šukufuku no Campanella (TV seriál)
2009 Asura Cryin' 2 (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
White Album (TV seriál)
2007 Venus Versus Virus (TV seriál)
2006 Himawari! (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
2005 Zoids Genesis (TV seriál)
2004 R.O.D: The TV (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (10)
2003 Kaleido Star (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky