foto

Frank Siracusa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Hellions
2013 Cottage Country
2011 Breakaway
Somrák s brokárnou
2009 U.S. Attorney (TV film)
2008 Bitva o Passchendaele
Tower, The (TV film)
2006 Ultra (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Martha Behind Bars (TV film)
2004 H2O (TV film)
2003 Jednička (TV film)
2002 Otcovy hříchy (TV film)
Vánoční návštěvník (TV film)
2001 Bermudský trojúhelník (TV film)
Tajemný ostrov (TV film)
2000 Láska na první pohled (TV film)
Na nejisté půdě (TV film)
Santa kdo? (TV film)
1999 Konec léta (TV film)
Skutečně vražda? (TV film)

TV seriály

2005 Tilt (TV seriál)
2003 Platinum (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 Směr jih (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace