foto

Fljuza Farchšatova

  • nar. 18.12.1981 (37 let)
    Ufa, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 O čjom govorjat mužčiny. Prodolženije
2015 Domopravitělnica (TV film)
2013 Novogodněje děžurstvo (TV film)

TV seriály

2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
2009 Krem (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Deliverance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky