foto

Vasilij Brykov

  • nar. 30.4.1998 (22 let)
    Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 V něbo... Za mečtoj
2012 Skazka. Jesť
2010 Sčasťje po kontraktu (TV film)
2008 Kalejdoskop
2007 Konservy
Moja mama - Sněguročka! (TV film)
O Malence

TV seriály

2016 Vyšibala (TV seriál)
2014 Kontužennyj (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Tranzitnyj passažir (S02E10)
Risovannoje ubijstvo (S02E07)
Druzja po smerti (S02E02)
další epizody (6)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
Serafima prekrasnaja (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Mať (S04E21)
2009 Barvicha (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Princessa i niščenka (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Soldat. Časť 2 (S03E18)
Soldat. Časť 1 (S03E17)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Tichij malčik (E39)
2007 Savva Morozov (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)
Koněc sveta (TV seriál)
Tanker 'Tango' (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky