foto

William Wintersole

  • nar. 30.7.1931 (87 let)
    Portsmouth, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 A kapela hrála dál (TV film)
1987 Strange Voices (TV film)
1986 Kate's Secret (TV film)
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
1981 Madame X (TV film)
1980 Špionem na pár dní (TV film)
1979 Náš syn Ronchie (TV film)
1978 Battered (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
V kómatu
1977 Martinelli, Outside Man (TV film)
1976 Leadbelly
W. C. Fields and Me
1975 Hindenburg
Honorable Sam Houston, The (TV film)
1974 Pray for the Wildcats (TV film)
Trapped Beneath the Sea (TV film)
1973 Moonfire
1972 Squares
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
1969 Wake Me When the War Is Over (TV film)
1967 Údolí panenek
1966 Znovuzrození

TV seriály

1993 Tajemství Lake Success (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
1975 Columbo (TV seriál)
Vrah zavolá v deset (S04E06)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Bracken's World (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Principy moci (S02E23)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Inheritors: Part I (S02E10)
1963 General Hospital (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace