foto

S. John Launer

  • nar. 5.11.1919
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 8.9.2006 (86 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Billionaire Boys Club (TV film)
1983 Dempsey (TV film)
M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
1981 Drahá maminko
Inmates: A Love Story (TV film)
1980 All God's Children (TV film)
Last Song, The (TV film)
1978 A Question of Love (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Girl Called Hatter Fox, The (TV film)
1976 Gable and Lombard
1974 Trapped Beneath the Sea (TV film)
1971 Crosscurrent (TV film)
1969 Pendulum
1968 Elvis: Speedway
1967 The Venetian Affair
1964 Apache Rifles
Marnie
1963 FBI Code 98
1960 Ledový palác
The Crowded Sky
1958 Chci žít!
Sing, Boy, Sing
1957 Crime of Passion
I Was a Teenage Werewolf
Vězeňský rock
Zero Hour!
1956 The Werewolf
Uranium Boom
1955 Creature with the Atom Brain

TV seriály

1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
In Praise of Pip (S05E01)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
The Purple Testament (S01E19)
Third From the Sun (S01E14)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
And When the Sky Was Opened (S01E11)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Meet Corliss Archer (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace